No słyszałem coś niecoś o tych problemach ale siła perswazji Pani dyrektor zrobiła swoje! :D Dobrze że miałeś okazję poszaleć i co najlepsze twój występ można zaliczyć do plusów tej imprezy
Ps. Potrzebuję fotek z imprezy po występie kabaretu CIACH
ja niestety nie zabawiłem długo, bo dziś musiałem wstać na nagranka, ale muszę przyznać, że impreza inna niż przed rokiem czy dwoma...
Kabaret: fajne skecze, niektórych nie widziałem wcześniej, ale publika słabo reagowała - niestety u nas chyba trzeba trochę % żyby się pośmiać.
Akcent: kawałki znane i lubiane, dużo dobrej zabawy, troszkę nie moje klimaty, ale to nic;) szkoda tylko , że większość playback.
D-bomb: oni tak po prawdzie rozkręcili imprezkę. ludzie sobie poskakali.
Jak Rado grał niestety nie słyszałem, ale ogólne wrażenie podobno dobre. niektórzy nie potrafili bawić się przy trance (w ich języku - "sieka") ale Ci, którzy o muzyce wiedzą nieco więcej mówili, że fajnie połączone różne gatunki muzyki.
Ogólnie Piotr pogratuluj komu trzeba i sobie równierz;)
Nie wiem kto Ci mówił o mojej grze ale trancowe kawalki zagralem tylko dwa i to na samym koncu imprezy:P Ogólnie próbowałem stworzyć kompromis pomiędzy muzyką klubowa a disco polo(elctro-house był do tego najlepszy) i wydaje mi się że to się udało. Z czego najbardziej jestem zadowolony to z publiki która rozumiała co chce się im przekazać i dzięki temu dobrze się bawili:))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum